KARDINGE


Zoals de weersvooruitzichten nu laten zien, is de kans klein dat we dit seizoen kunnen schaatsen op onze ijsbaan in Midwolda.     

Bij deze nodigen wij dan ook al onze leden uit om, op vertoon van hun lidmaatschapskaart woensdagmiddag 1 maart 2023 mee te gaan met de bus naar de kunstijsbaan Kardinge te Groningen. Kosten van entree en en vervoer zijn voor rekening "Eigen Kracht".

Als u of uw kind zelf geen schaatsen heeft dan is er de mogelijkheid deze daar te huren. De kosten hiervoor bedragen 5 euro en zijn voor eigen rekening.
Indien van toepassing dient dit bedrag bij het instappen van de bus te worden voldaan. (gepast betalen) En bij opgave dient u uw schaatsschoenmaat door te geven.
De baan is die woensdagmiddag geopend tot 16.00 uur. Opstapplaatsen voor vertrek zijn de parkeerplaats bij de Brede School te Oostwold (12.50 uur) en de parkeerplaats bij de ijsbaan in Midwolda. (13.00 uur)
IJsvereniging "Eien Kracht" zal voor de begeleiders zorgen, maar deelname is op eigen risico. Handschoenen zijn verplicht.

Voor opgave en of inlichtingen kunt u mailen met onze secretaris Greetje Haan. Of bellen met Durandus Takens telefoon: 06-15270253
info@ijsverenigingeigenkracht.nl

Opgave is mogelijk tot en met zaterdag 25 februari 2023.

IJsvereniging "Eigen Kracht" te Midwolda

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponsorcontract met 't Scheuvelhoeske!

't Scheuvelhoeske financiert het drukken van de ledenkaarten. In ruil daarvoor staat hun logo op de ledenkaarten en hebben zij een reclamebord bij de ijsbaan staan wanneer de baan open is voor publiek. Daarnaast krijgen leden van Eigen Kracht op vertoon van hun ledenkaart 5% korting op nieuwe schaatsen (zonder inruil) bij 't Scheuvelhoeske.


home


(klik op de foto)


opening 


(klik op de foto)


contact


(klik op de foto)